Legyél te is a saját településed sportriportere! Egyszerűbb mint gondolnád!Nézzük

Kedves mindenki!

Hétvégén tartották a Hungarian Mini Cadet Open Újonc Nemzetközi Asztalitenisz versenyt Budapesten, melyen a Galaxis Veresegyházi SE két- még mindig amatőr státuszú - „gyermeke” is elindult svéd, angol, belga, portugál, norvég, török, német, holland, román, olasz, szlovák, bosnyák, bolgár, görög stb. nemzetek mellett sportolói mellett.

 

Letanóczki Dalma az U11 leány kategóriában óriási eredményként csoportgyőztesként végzett megelőzve, török, bosnyák és magyar ellenfelét és a 6 legjobb magyar kislány társaságában továbbjutott, utána igen kiélezett küzdelemben nem jutott a negyeddöntőbe, miután neki játszani kellett az csoportgyőztesként az odajutásért. Élete első „hivatalos” versenye volt, mely egyből nemzetközire sikeredett smile hangulatjel !!

Cserey Bálint a csoportküzdelmek során becsülettel helytállt német, norvég (kínai) és magyar ellenfelei ellen, majd a vigaszágon a tavalyi magyar ranglista 29-et (aki januárban már jóval előrébb lesz, azaz a kb. 13. helyen) búcsúztatta nagyon jó játékkal 3:0-val és utána a 8 közé jutásért esett ki belga ellenfelével szemben.
A nagyon erős mezőnyben eddig legnagyobb sikerünk ez a nemzetközi mezőnyben.

Köszönjük nekik és azoknak, akik segítik munkájukat, lépéseiket!

Kommentek

Hírkereső

Hír beküldő
Sportág
Helység

Viccek

Hogy hívják a Vatikán focicsapat edzőjét? - ??? - Tréningatya.
A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak. - Mennyi a lázam doki? - 39.9 fok. - Az sok? - Nagyon. - És mennyi a világcsúcs?