Legyél te is a saját településed sportriportere! Egyszerűbb mint gondolnád!Nézzük
Az első kis csillag a Galaxisból.

Az első kis csillag a Galaxisból, újabb mérföldkő.

Ezen a hétvégén, január 29-31-én tartották 2016. újonc, serdülő és ifjúsági Budapest-bajnokságot a gyermek asztaliteniszezők számára. A verseny I. osztályú országos ranglista verseny és megnyitja az idei évet.

 

Pénteken az újonc 11 és újonc 13 éves leány korosztály a Marcibányi téren a Statisztika/Ormai László csarnokban adott helyet a versengésnek.

1 hetes friss versenyzői igazolással a táskájában, élete első országos versenyén Letanóczki Dalmának - aki jelenleg még 10 éves - a 11 évesek korosztályában (is) sorsolása nehezebb volt, mivel a többieknek már volt ranglistapontja. Ennek ellenére megnyerte a csoportját és egészen a döntő kapujáig is eljutott, ahol csak a hazai pályán versenyző 2. kiemelt kisleányt tudta megállítani egy igen szoros mérkőzésen.

A 13 évesek között szintén megnyerte a csoportját és a főtáblán is nyert, utána az U13-as ranglista 3. helyezettje állta útját.

Dalma Veresegyház képviseletében az U11-ben 3., azaz dobogós, U13-ban 9-16. lett és a tegnap lejátszott összesen 12 meccséből 9-et megnyert.

Ez a Galaxis Veresegyházi Sportegyesület első érme országos MOATSZ versenyen, tudomásom szerint ő az első gyermek, aki országos versenyen dobogós lett asztalitenisz sportágban a városból.

Az útja során - mások mellett - legyőzte a saját korosztályából (11 évesek) - a jelenlegi 3., 6., 7., 8 és a 10. helyezettet, feszített tempóban, 6 óra alatt.

Gratulálunk neki és bízunk abban, hogy más kis csillagok is követői lesznek.
Köszönjük szépen mindenkinek, aki segítik lépéseinket!

Üdvözlettel:
István

Kommentek

Hírkereső

Hír beküldő
Sportág
Helység

Viccek

Hogy hívják a Vatikán focicsapat edzőjét? - ??? - Tréningatya.
A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak. - Mennyi a lázam doki? - 39.9 fok. - Az sok? - Nagyon. - És mennyi a világcsúcs?