Legyél te is a saját településed sportriportere! Egyszerűbb mint gondolnád!Nézzük

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:"Rácsos táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-priority:59; mso-style-unhide:no; border:solid black 1.0pt; mso-border-themecolor:text1; mso-border-alt:solid black .5pt; mso-border-themecolor:text1; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid black; mso-border-insideh-themecolor:text1; mso-border-insidev:.5pt solid black; mso-border-insidev-themecolor:text1; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

1.Erdőkertes-kupa

2016.április.17-én vasárnap az Erdőkertesi Sport Egyesület asztalitenisz szakosztálya első alkalommal rendezte meg az Erdőkertes-kupa versenyt a Neumann János Általános Iskola tornatermében. A megmérettetésen a legnagyobb örömünkre rengeteg utánpótláskorú gyermek vett részt.

 

Reggel 9 órától kezdődtek meg a gyerekek versenyei, kezdve az U10-es, U13-as a serdülő, valamint az ifjúsági korcsoportok csoport mérkőzéseivel.

A nagyszámú gyermekversenyző miatt a felnőtt korosztály versenyszámainak kezdési időpontja a vártnál később kezdődtek. A három felnőtt szám résztvevői a hobbi, az amatőr (megyei, kerületi szintű játékosok) és a nyílt (bárki indulhatott, leginkább a Nemzeti Bajnokságban szereplők) voltak.

Fantasztikus mérkőzések szem- és fültanúi lehettünk, minden egyes résztvevőnek (mint utóbb kiderül közel 200!) köszönjük a részvételt és gratulálunk a helyezetteknek.

Köszönet jár az Erdőkertesi Önkormányzat és a Neumann János Általános Iskola számára, melyek jelentős közre- és együttműködése nélkül nem jöhetett volna létre az Erdőkertes-kupa elnevezésű asztalitenisz verseny.

Külön köszönjük dr. Pásztor Lászlónak Erdőkertes Polgármesterének (aki maga is részt vett a versenyen) és a Neumann János Általános Iskola igazgatójának Ladjánszki Csillának a rengeteg segítséget és támogatást.

Gyermekek eredményei:

U10

1.Varga Botond (Budapest)

2.Szlivka Norbert (Dunakeszi)

3.Lóder Bence

   Csernus Enikő (Nagykőrös)

U13

1.Volentics Anna (Dunakeszi)

2.Cserey Bálint (BVSC)

3. Hollós Balázs (Göd)

    Fűzéry Levente (Palotai Titánok)

Serdülő

1.Galáth Ferenc (Mezőtúr)

2. Gerlai Dániel (Szentendre)

3.Hollós Balázs (Göd)

   Sipos Márk (Nagykőrös)

Ifjúsági

1.Galáth Ferenc (Mezőtúr)

2.Sipos Márk (Nagykőrös)

3.Gerlai Dániel (Szentendre)

    Polyák Mátyás (Szentendre)

Felnőtt eredmények:

Hobbi

1.Sós Péter (Nagykőrös)

2.Somody Attila

3.Cserey Zoltán (Veresegyház)

Amatőr

1.Bálint Tamás (Belvárosi ASE)

2.Hiriczkó Ede (Galaxis VSE)

3.Márton Gyula (Őrbottyáni SE)

   Török István (Kakucs KSE)

Nyílt

1.Némann Dávid (Váci Rem. Egy.)

2.Nagy Róbert (Szentendre)

3.Bozsik József (Szentendre)

   Stirling Tamás (Bp., Ragazzart)

 

 

Loading video...

Kommentek

Hírkereső

Hír beküldő
Sportág
Helység

Viccek

Hogy hívják a Vatikán focicsapat edzőjét? - ??? - Tréningatya.
A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak. - Mennyi a lázam doki? - 39.9 fok. - Az sok? - Nagyon. - És mennyi a világcsúcs?