Legyél te is a saját településed sportriportere!

A Helyi-sport.hu 2014 decemberében ünnepelte első születésnapját.

Már jó ideje gondolkodtunk, hogyan lehetne jobbá tenni az oldalt, hogy az olvasók, látogatók minél többet tudjanak meg a kisebb települések sportéletéről is. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nagy városok, nagy csapatok nem szerepelhetnek rajta. Megpróbáljuk úgy üzemeltetni, hogy bárki, bármelyik megyében, településen is lakik, kiválaszthassa a lakhelyét, sportágát és egy bejelentkezést követően írhasson az oldalra. Bemutathatja a sporteseményt nézői, szurkolói, sportolói, edzői, de akár szülői szemmel is.

Közölhet írásokat, interjúkat sportolókkal, szervezőkkel, bírókkal egy szóval bárkivel, akinek köze van a sporthoz. A hírhez képek is csatolhatók. Ha úgy dönt hogy csak képeket szeretne közölni van külön galéria rovatunk is.

A cikket feltöltő személynek sportemberhez méltó módon ügyelnie kell arra, hogy az ne legyen sértő, bántó mások számára, valóban a sportról és a trágár kifejezésektől mentesen szóljon az olvasókhoz. Ellenkező esetben az anyag törlésre kerül. Itt mindenki népszerűsítheti saját sportját, települését, csapatát. Amennyiben olyan sportágat szeretne népszerűsíteni, amit nem talál az oldalunkon, jelezheti e-mail címünkön.

Osszd meg másokkal:

Az alábbiakat kell tenned

1. REGISZTRÁCIÓ AZ OLDALON REGISZTRÁLOK
2. EMAILBEN KAPOTT AKTIVÁLÓ LINK MEGNYITÁSA
3. HÍR VAGY KÉPGALÉRIA ÖSSZEÁLLÍTÁSA
KEZDJÜK ELCheap Air Jordan 1 Mid Smoke Grey Black Shoes 554724-092

Viccek

Hogy hívják a Vatikán focicsapat edzőjét? - ??? - Tréningatya.
A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak. - Mennyi a lázam doki? - 39.9 fok. - Az sok? - Nagyon. - És mennyi a világcsúcs?